Αύριο η κεντρική τελετή του αγιασμού των υδάτων στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας. Θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας στο Ναυτικό Όμιλο Αίγινας.

Παραμονή της ημέρας των Θεοφανίων σήμερα και στην Αίγινα και από το πρωί οι εφημέριοι των ναών του νησιού ξεκίνησαν να επισκέπτονται τα σπίτια των κατοίκων της Αίγινας για τον καθιερωμένο αγιασμό, μαζί και τα λιγοστά παιδιά που είπαν τα κάλαντα των Φώτων. Γνώριμη η εικόνα και στο λιμάνι της Αίγινας, όπου αύριο το πρωί θα τελεστεί η κεντρική τελετή της κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού. Στο σημείο της προβλήτας των ιπταμένων έχει τοποθετηθεί η εξέδρα της τελετής, ενώ η προβλήτα έχει σημαιοστολιστεί.

Παρόμοια η εικόνα και σε άλλες περιοχές του νησιού όπου τελείται η κατάδυση του Τιμίου Σταύρου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα σκάφη και οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας θα συμμετάσχουν στην τελετή, ενώ λίγο αργότερα στις 12 το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ομίλου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png