Την έλλειψη δρομολογίων του ΚΤΕΛ τα Σαββατοκύριακα καταγγέλλει ο πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωση Πέρδικας.

Για την έλλειψη δρομολογίων του ΚΤΕΛ τα Σαββατοκύριακα έκανε δηλώσεις σήμερα στο Aegina Portal ο πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Πέρδικας κύριος Νεκτάριος Κοκόλης. "Καταγγέλλουμε για μία ακόμη φορά την κατάσταση που επικρατεί με το ΚΤΕΛ Αίγινας, διότι μία ηλιόλουστη ημέρα και ένα πάρα πολύ καλό τριήμερο για το νησί, με μια καλή επισκεψημότητα, διαπιστώσαμε ότι δεν υπήρχαν δρομολόγια καν στο σταθμό του ΚΤΕΛ. Για άλλη μία φορά προσβάλλεται και η δημόσια εικόνα του νησιού μας σε ότι αφορά την επισκεψημότητα και τους επισκέπτες" είπε ο κύριος Κοκόλης και συνέχισε: "Τα καταστήματα στην περιοχή μας λόγω του ότι ανήκουν στην περιφέρεια αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Ειλικρινά είναι η πολλαπλή φορά που συμβαίνει αυτό δεν έχουν εκτελεστεί δρομολόγια προς την περιφέρειά μας.

Ελπίζουμε και αισιοδοξούμε ότι η περίπτωση του ΚΤΕΛ θα λάβει τέλος κάποια στιγμή. Και δυστυχώς ή ευτυχώς η διοίκηση κάποια στιγμή πρέπει να λάβει τα μέτρα της και τις αποφάσεις της ώστε να μην παθαίνουμε τη ζημιά που παθαίνουμε και να μην ανησυχούμε κι εμείς χάνοντας τόσο κόσμο από αυτή, κυριολεκτικά, την ανυπαρξία των μέσων μαζικής μεταφοράς που υπάρχει στο νησί μας επί τρία χρόνια".

Για το θέμα των δρομολογίων του ΚΤΕΛ υπάρχει ρεπορτάζ και από το Aegina Portal που καταδεικνύει τις κοινωνικές διαστάσεις του προβλήματος, ειδικά των κατοίκων της περιφέρειας του νησιού, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα άλλου τρόπου μετακίνησης. Αναφορικά με την Πέρδικα, το ρεπορτάζ καταγράφει και την αντίδραση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας που καταδικάζει την έλλειψη ικανού αριθμού δρομολογίων ώστε να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της περιοχής. Να σημειώσουμε ότι πριν τις γιορτές σε επικοινωνία με το ΚΤΕΛ μας ενημέρωσαν ότι πραγματοποιούνται δύο δρομολόγια την ημέρα προς τις τρεις γραμμές του νησιού, ενώ για τις γιορτές θα υπήρχε μία μικρή τροποποίηση. Σήμερα στο πρακτορείο του ΚΤΕΛ στην πλατεία Εθνεγερσίας πίνακας κατάστασης δρομολογίων δεν είχε αναρτηθεί.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png