Σε έξαρση οι κλοπές στην Αίγινα. Συνελήφθησαν οι δύο γυναίκες που είχαν αφαιρέσει πορτοφόλι σε super market.

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου δύο γυναίκες 70 και 37 ετών αντίστοιχα, αφαίρεσαν πορτοφόλι το οποίο περιείχε ένα σημαντικό πόσο από γυναίκα 40 ετών. Και οι τρεις γυναίκες ήταν ημεδαπές. Το συμβάν έγινε σε κεντρικό super market της Αίγινας. Μετά από την καταγγελία για την κλοπή, ακολούθησε η σχετική έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας που αξιοποίησε το περιεχόμενο του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης του καταστήματος. Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν την ίδια ημέρα στο κέντρο της Αίγινας.

Από το Ενημερωτικό Δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, οι κλοπές βρίσκονται σε έξαρση αυτή την περίοδο. Από το ρεπορτάζ έχει καταγραφεί ότι σημαντικά προβλήματα αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα οι κάτοικοι της περιοχής Βαθέος. Σε σχετική ερώτηση από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας γίνεται λόγος για μπλόκα τα οποία όμως δεν έχουν φέρει ακόμη αποτέλεσμα. Τέλος, έρευνες γίνονται για τη διάρρηξη που έγινε στον ενοριακό ναό των Αγίων Ασωμάτων την Κυριακή. Από τη διάρρηξη αφαιρέθηκαν τάματα και χρήματα από το παγκάρι της εκκλησίας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png