Εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα από το γυμναστήριο ΝΑΜΑ.

"Το ΝΑΜΑ είστε εσείς, και σας ευχαριστώ πάρα πολύ που του δίνετε ζωή", είπε η κυρία Ευαγγελία Ρεκλείτη στα μέλη και τους φίλους του γυμναστηρίου, που για μία ακόμη χρονιά βρέθηκαν όλοι μαζί για να ευχηθούν για μία δημιουργική, γεμάτη υγεία, χρονιά. Η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα έγινε χθες το βράδυ στο cafe "Νήσος", που γέμισε γρήγορα όχι μόνο με κόσμο, αλλά και με χαρούμενη θετική διάθεση!

Η κυρία Ευαγγελία Ρεκλείτη ευχαρίστησε επίσης τους συνεργάτες της: τον Μάριο, την Ελένη, την Νεκταρία και ευχήθηκε μία καλή χρονιά γεμάτη υγεία. Το φλουρί της πίτας χάρισε σε έναν τυχερό μία εκδρομή, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Evina Travel. Πρόκειται για την εκδρομή που θα κάνει στο τέλος του επόμενου μήνα το γυμναστήριο με προορισμό το φαράγγι του Ενιπέα. Το πρόγραμμα προβλέπει πεζοπορία στο φαράγγι, αλλά και χαλάρωση σε spa.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png