Συνελήφθησαν δύο άνδρες Ρουμανικής καταγωγής για διαρρήξεις σε εκκλησίες της Αίγινας.

Δύο άνδρες Ρουμανικής καταγωγής ηλικίας 23 και 44 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στην περιοχή των Αγίων Ασωμάτων μετά από συντονισμένη επιχείρηση δύναμης του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας. Στην αρχή του προηγούμενου μήνα είχαν σημειωθεί διαρρήξεις στους ενοριακούς ναούς των Αγίων Ασωμάτων και του Αγίου Νικολάου στο κέντρο της Αίγινας. Από τις διαρρήξεις αφαιρέθηκαν χρήματα από τα παγκάρια των εκκλησιών και τάματα. Ωστόσο οι διαρρήξεις σε εκκλησιαστικούς χώρους δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα σημειώθηκαν δύο ακόμη κρούσματα, στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Μαρίνας και του Μεσαγρού.

Από το καθημερινό Ενημερωτικό Δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Σε επικοινωνία με το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, έγινε γνωστό ότι κατά τη διάρκεια της σύλληψης βρέθηκαν διακηρυκτικά εργαλεία, τιμαλφή από τα τάματα, καθώς και ποσότητες κερμάτων. Μετά από σχετική ερώτηση έγινε γνωστό ότι οι δύο άνδρες δεν διέμεναν μόνιμα στην Αίγινα, αλλά πηγαινοέρχονταν κατά διαστήματα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png