Γιορτινή η ατμόσφαιρα στα καταστήματα της Αίγινας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Events και απολαυστικά menu για το βράδυ!

Γιορτινή είναι η ατμόσφαιρα στα καταστήματα της Αίγινας. Ημέρα της γιορτής των ερωτευμένων και οι βιτρίνες στα καταστήματα του νησιού φροντίζουν να το υπενθυμίζουν με πολύχρωμα δώρα, μπαλόνια και λουλούδια. Τα ζαχαροπλαστεία, τα ανθοπωλεία και τα καταστήματα με είδη δώρων έχουν την τιμητική τους από το πρωί. Ακόμη και αν το οικονομικό περιβάλλον είναι ιδιαίτερα πιεσμένο, δώρα μεγάλης συναισθηματικής αξίας, αλλά με τιμές πολύ προσιτές έως ιδιαίτερα χαμηλές, περιμένουν ένα λαμπερό αμπαλάζ από αληθινά και ζεστά συναισθήματα!

Μαζί με τα δώρα πολλά από τα σημεία διασκέδασης του νησιού έχουν ετοιμάσει για σήμερα το βράδυ ειδικό πρόγραμμα και φυσικά ειδικό menu προσαρμοσμένο στην ημέρα. Η Ρέμβη στην παραλία της Αίγινας, υποδέχεται τη βραδιά με ένα event που θα περιλαμβάνει μουσική με ερωτική διάθεση, το Αιάκειον επίσης στην παραλία του νησιού έχει ετοιμάσει μία ειδική βραδιά με ζωντανή μουσική και πλήρη μπουφέ. "Love Story" είναι ο τίτλος του event που έχει ετοιμάσει το cafe "Caps Lock" στην περιοχή της "Παναγίτσας" και θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα. Η βραδιά κλείνει απολαυστικά στην παραθαλάσσια ταβέρνα "Ο Μάνιτας", που έχει ετοιμάσει ένα menu μόνο για ερωτευμένους!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png