Μεσαγρός. Τριήμερο αποκριάτικο bazaar για τον Ανδρέα.

Εκεί που σε λίγες ημέρες θα χτυπήσει η καρναβαλική καρδιά της Αίγινας και θα κορυφωθούν οι γιορτινές αποκριάτικες εκδηλώσεις, στο Μεσαγρό, ξεκίνησε σήμερα το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής ένα αποκριάτικο bazaar. Πρόκειται για μία προσπάθεια φίλων της περιοχής που γίνεται για καλό σκοπό! Στόχος είναι από την πώληση των αποκριάτικων ειδών, να συγκεντρωθούν χρήματα που θα βοηθήσουν τον Ανδρέα. Ο Ανδρέας κάτοικος του Μεσαγρού, λίγους μήνες πριν είχε ένα ατύχημα και χρειάζεται την υποστήριξη όλων μας. Ευτυχώς οι φίλοι είναι παρόντες και πάντα δίπλα του!

Έτσι δημιούργησαν αυτό το αποκριάτικο bazaar συγκεντρώνοντας αξεσουάρ, στολές, μάσκες και πολλά ακόμη. Το bazaar ξεκίνησε σήμερα στις 10 το πρωί και πραγματοποιείται στα γραφεία της κοινότητας. Θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι και την Κυριακή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Οι τιμές είναι πολύ καλές, μπορείτε να βρείτε αποκριάτικα αντικείμενα από μόλις ένα ευρώ, και η διάθεση της παρέας, που είχε αυτή την πρωτοβουλία ιδιαίτερα θετική!
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png