Απόπειρα διάρρηξης σε σπίτι στην περιοχή "Πολλές Ελιές".

Ένα περιστατικό που σημειώθηκε νωρίς σήμερα το βράδυ, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα περιστατικά διαρρήξεων που σχεδόν πάντα γνωρίζουν έξαρση κατά τη διάρκεια εορταστικών περιόδων. Στην περίπτωση που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα η προσπάθεια διάρρηξης ευτυχώς ήταν άκαρπη. Ο διαρρήκτης προσπάθησε αρχικά μάλλον να μπει στο σπίτι από το παράθυρο του μπάνιου, το οποίο αφού παραβίασε, ήρθε αντιμέτωπος με την κλειδωμένη πόρτα του χώρου την οποία δεν κατάφερε να παραβιάσει.

Στη συνέχεια στράφηκε στην κύρια είσοδο κάνοντας πολλές απόπειρες, αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Λίγο αργότερα η παρουσία του ιδιοκτήτη που επέστρεφε σπίτι του μαζί με τα παιδιά του, έδωσε τέλος στην προσπάθεια διάρρηξης. Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν δύο όργανα από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, που ερεύνησαν τους χώρους και κατέγραψαν το περιστατικό. Το όχημα της αστυνομίας αποχώρησε λίγο αργότερα κατευθυνόμενο σε ένα άλλο σπίτι που βρίσκεται σε απόσταση 100 μέτρων περίπου, όπου εκεί σύμφωνα με το σήμα είχε χτυπήσει συναγερμός.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png