Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο αποκριάτικος χορός της Α.Ε. Σαρωνικός Αίγινας.

Μία ιδιαίτερα επιτυχημένη βραδιά αποτέλεσε ο αποκριάτικος χορός της Α.Ε. Σαρωνικός Αίγινας, που πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο "Δανάη". Ο χώρος κατάμεστος από φίλους της ομάδας, που βρήκαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία βραδιά με ζωντανό λαϊκό πρόγραμμα, αλλά και να να βρεθούν κοντά στους ποδοσφαιριστές, στους πρωταγωνιστές της εξαιρετικής πορείας που διαγράφει φέτος η Α.Ε. Σαρωνικός Αίγινας, και φυσικά τη διοίκηση και τους ανθρώπους του αθλητικού σωματίου.

Την εκδήλωση προλόγισε εκ μέρους του Δ.Σ. της Α.Ε. Σαρωνικός Αίγινας ο κύριος Σωτήρης Μπήτρος που ευχαρίστησε το ξενοδοχείο "Δανάη" για τη φιλοξενία, του χορηγούς της ομάδας για τη στήριξη και φυσικά του φιλάθλους, ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος κύριος Γιάννης Αβραμίδης, αφού καλωσόρισε τους φίλους της ομάδας, βρήκε την ευκαιρία να κάνει έναν μικρό απολογισμό για την συνολικά εξαιρετική εικόνα που παρουσιάζει η Α.Ε. Σαρωνικός Αίγινας τη φετινή χρονιά.


"Ειδικά στο δεύτερο γύρο η ομάδα κάνει πορεία πρωταθλητισμού" είπε ο κύριος Αβραμίδης και συνέχισε: "Η ομάδα μετά τη συγχώνευση που έγινε πριν δύο χρόνια, θεωρώ ότι παρουσιάζει ένα πολύ υγιές πρόσωπο, έχοντας όλα τα τμήματα σε λειτουργία. Ιεραρχικά, ξεκινώντας από την ανδρική ομάδα κάνει μία πολύ σημαντική παρουσία", ενώ υπογράμμισε το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει και το γεγονός ότι σε αυτή παίζουν Αιγινήτες. "Το εφηβικό τμήμα το οποία συνεχίζει αυτή τη στιγμή την πορεία του στο πρωτάθλημα είναι τρίτο στη βαθμολογία. Το παιδικό τμήμα τελείωσε πριν από λίγο καιρό τις υποχρεώσεις του και τερμάτισε τρίτο στο πρωτάθλημα του Πειραιά".  Διαβάστε περισσότερα...

Ο κύριος Αβραμίδης έκανε επίσης αναφορά στο προπαιδικό και τις ακαδημίες. "Για να υπάρχει ένα υγιές σύνολο πρέπει να υπάρχει μία καρδιά που να χτυπάει δυνατά, και η καρδιά θεωρώ ότι είστε εσείς" είπε ο πρόεδρος της Α.Ε. Σαρωνικός Αίγινας ευχαριστώντας τους φίλους της ομάδας για την υποστήριξή τους και ζήτησε να βρίσκονται ακόμη πιο κοντά στους αθλητές της ομάδας. "Γίνεται πολύ σημαντική προσπάθεια" τόνισε, "Φέτος άνοιξαν και πάλι οι πόρτες των μικτών ομάδων του Πειραιά για παιδιά δικά μας. Ήδη παιδιά το εφηβικού και του παιδικού απασχόλησαν τους προπονητές των μικτών ομάδων", ενώ συμπλήρωσε ότι αθλητές του εφηβικού ξεκίνησαν να αγωνίζονται με την ανδρική ομάδα δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς έγινε λαχειοφόρος αγορά για την οικονομική ενίσχυση της Α.Ε. Σαρωνικός Αίγινας με δώρα που προσέφεραν οι επιχειρήσεις του νησιού, ενώ ακολούθησε διασκέδαση μέχρι αργά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png