Αποκριάτικη παρέλαση στην παραλία της Αίγινας. Με υπέροχες αποκριάτικες στολές από τα παιδιά του νησιού!

Ο ηλιόλουστος σήμερα καιρός με αισθητή την άνοδο της θερμοκρασίας, επέτρεψε να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις της δεύτερης ημέρας του αποκριάτικου προγράμματος του Δήμου Αίγινας στην παραλία του νησιού.

Η ημέρα ξεκίνησε με χορευτικά από την σχολή χορού κ. Μαρίας Γιαννοπούλου και γαϊτανάκι από τον Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγ. Ασωμάτων και Κοντού, ενώ λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ξεκίνησε η αποκριάτικη παρέλαση που φέτος αποτελούνταν από ομάδες των δημοτικών σχολείων του νησιού, της Πιτσιρικούπολης, του 10ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων, του Τοπικού Τμήματος Οδηγών και του συλλόγου των Αγίων Ασωμάτων.

Οι λιλιπούτειοι καρναβαλιστές εντυπωσίασαν με τις επιλογές τους: "το χωνάκι παγωτό", "τα παιδιά... κουμπιά!", "οι ινδιάνοι", υπέροχα μπαλόνια με υπέροχα χρώματα, πολύχρωμα γράμματα, υπέροχοι χαρταετοί, "σκυλάκια Δαλματίας", ένα υπέροχο γαϊτανάκι, γέμισαν με χρώμα την παραλία! Οι μαμάδες και τα παιδιά ανέλαβαν δράση και σκόρπισαν χαρά με τα ευφάνταστα κοστούμια που επέλεξαν να δημιουργήσουν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png