Αλλαγές έρχονται στο κέντρο της Αίγινας. Μονοδρομείται η Μητροπόλεως και μέρος της Κυβερνείου λόγω έργων.

Ξεκίνησε χθες το πρωί η τοποθέτηση των απαγορευτικών πινακίδων στο κέντρο της Αίγινας, που αφορούν τη μονοδρόμηση της οδού Μητροπόλεως και μέρους της Κυβερνείου. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που προγραμματίζονται αφορούν την επισκευή του εξωτερικού μέρους του ιστορικού κτιρίου του Κυβερνείου, καθώς όπως φαίνεται και στο video οι εργασίες έχουν προχωρήσει και απομένουν αυτές που των εξωτερικών τοίχων από την πλευρά της Κυβερνείου.

Πρόκειται για την επέκταση των ικριωμάτων και στην εξωτερική πλευρά του δρόμου, οπότε και θα χρησιμοποιηθεί μία λωρίδα ενάμιση μέτρο πλάτους από το πεζοδρόμιο και το δρόμο, στο τμήμα του Κυβερνείου που οριοθετείται από την οδό Κρίτωνος και Αγίου Διονυσίου, κάτι για το οποίο είχε κάνει αναφορά ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης σε σχετικές δηλώσεις κατά την έναρξη των εργασιών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στις πινακίδες επιτρέπεται η διέλευση δικύκλων, άλλα όχι αυτοκινήτων. Αυτή τη στιγμή δεν είναι γνωστό από πότε θα ξεκινήσουν να ισχύουν οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, αλλά ούτε και με ποιον τρόπο θα επηρεάσουν την κυκλοφορία στο κέντρο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png