Η προσπάθεια για τον Ανδρέα συνεχίζεται. Τετραήμερο bazaar σε Κυψέλη και Αίγινα.

Στην πλατεία της Κυψέλης ξεκίνησε σήμερα Σάββατο και θα συνεχιστεί στον ίδιο χώρο αύριο Κυριακή, η πρωτοβουλία από ομάδα γυναικών του Μεσαγρού που διοργανώνει bazaar με σκοπό την αποκατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μαρμαρινού. Ο Ανδρέας είχε την ατυχία να τραυματιστεί σε ένα ατύχημα τον Σεπτέμβριο του 2013 και οι φίλοι του κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συγκεντρώσουν τα χρήματα που χρειάζονται. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν μία τέτοια προσπάθεια, λίγο καιρό πριν είχαν διοργανώσει αποκριάτικο bazaar στην πλατεία του Μεσαγρού.

Το bazaar θα συνεχιστεί τη Δευτέρα 31/03 και Τρίτη 01/04 στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας. Οι φίλοι του Ανδρέα καλούν τους κατοίκους του νησιού να επισκεφθούν το bazaar και να βοηθήσουν αγοράζοντας κάποιο από τα αντικείμενα και τα προϊόντα που διαθέτουν. Οι τιμές είναι πολύ χαμηλές, όμως θα βοηθήσουν σημαντικά την προσπάθεια που γίνεται. Το bazaar λειτουργεί από τις 10:00 το πρωί έως και 18:00 το απόγευμα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png