Έλεγχο από την υπηρεσία της Πολεοδομίας αναμένει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αίγινας για την περίφραξη στα Λουτρά της Σουβάλας.

Το ζήτημα ήρθε για δεύτερη φορά στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας από τον Δημοτικό Σύμβουλο κύριο Νίκο Οικονόμου. Αφορά την περίφραξη που έχει γίνει σε χώρο πίσω από το κτίριο των Λουτρών της Σουβάλας. Ο κύριος Οικονόμου χαρακτήρισε σημαντικό το ζήτημα για τους κατοίκους της περιοχής και ζήτησε ενημέρωση σχετικά με ενέργειες που είχαν γίνει παλαιότερα από κοινοτάρχες των τότε κοινωνικοτήτων. Η ερώτηση του κυρίου Οικονόμου προς τη Διοίκηση του Δήμου αφορά την περίφραξη του ρέματος.

Από την πλευρά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Νίκος Τζίτζης σημείωσε ότι η Τεχνική Υπηρεσία έχει καλέσει την Πολεοδομία προκειμένου κλιμάκιο της να επισκεφθεί το σημείο και να κάνει αυτοψία, ώστε να ακολουθήσουν οι ενέργειες που θα χρειαστούν. "Από πλευράς της Τεχνικής Υπηρεσίας, έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη του Τοπικού Συμβουλίου, κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε", συμπλήρωσε ο κύριος Τζίτζης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png