Δράση για τον καθαρισμό της παιδικής χαράς της Κυψέλης. Χαμόγελα και αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα!

Επιτυχημένη από κάθε άποψη χαρακτηρίστηκε από τους συμμετέχοντες εθελοντές, η πρώτη δράση που έγινε το πρωί της Κυριακής για τον καθαρισμό της παιδικής χαράς στην Κυψέλη. Οι γονείς συνεργάστηκαν και προσέφεραν εργασία ανάλογα με το επάγγελμα και τις δυνατότητες του καθενός. Το αποτέλεσμα ήταν από την πρώτη κιόλας αυτή δράση οι χώροι της παιδικής χαράς και των γηπέδων να γίνουν προσβάσιμοι και ανθρώπινοι.Σημαντική η πρωτοβουλία των Συλλόγων Γονέων της Κυψέλης, αλλά και κατοίκων της περιοχής που "σήκωσαν τα μανίκια" και ρίχθηκαν στη δουλειά κάνοντας το χώρο να αλλάξει όψη από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Υπάρχουν πολλά ακόμη που πρέπει να γίνουν, αλλά οι γονείς και οι κάτοικοι της Κυψέλης που συμμετέχουν είναι αποφασισμένοι να δώσουν στην παιδική χαρά την παλιά της αίγλη! Το επόμενο ραντεβού έχει οριστεί για την μεθεπόμενη Κυριακή στις 13 Απριλίου. Όσοι συμμετείχαν πάντως, παρά την αρκετή δουλειά, χάρηκαν το αποτέλεσμα και καλούν όσους το επιθυμούν να βοηθήσουν στις εθελοντικές εργασίες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png