Ημερίδα της Διεύθυνσης Γεωργίας της Περιφέρειας για αγροτικά θέματα και προγράμματα για νέους αγρότες στην Αίγινα.

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λεουσείου Ιδρύματος ημερίδα από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, με θέματα που αφορούν τους αγρότες της Αίγινας. Το σύνολο των εισηγήσεων παρουσίασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς τα θέματα μεταδόθηκαν στο κοινό με κατανοητό τρόπο ανά θεματική ενότητα. Τους εισηγητές παρουσίασε εκ μέρους του Λεουσείου Εκκλησιαστικού Ιδρύματος ο πατέρας Νικόλαος Σαββόπουλος.

Συντονίστρια ήταν η κυρία Ράφτη Σταματίνα, Διευθύντρια ΔΑΟΚΝ, Γεωπόνο. Η πρώτη εισήγηση είχε θέμα: "Προϋποθέσεις & Διαδικασία ένταξης στο Μέτρο 112, "Εγκατάσταση Νέων Γεωργών" με εισηγήτρια την κυρία Χατζηπέρη Αθανασία, Γεωπόνου της ΔΑΟΚΝ, ακολούθησε η εισήγηση της κυρίας Πετρή Σταυρούλας, Γεωπόνου της ΔΑΟΚΝ με θέμα: "Αδειοδότηση πτηνο-κτηνοτροφικών μονάδων ". Φυτοπροστασία - Φυτοπροστατευτικά προϊόντα ήταν το θέμα που ανέπτυξε η κυρία Μαρούλη Ευφημία, Γεωπόνου της ΔΑΟΚΝ, ενώ η κυρία Πορφυριάδου Ιωάννα, Τεχνολόγος Γεωπονίαςτης  ΔΑΟΚΝ, ολοκλήρωσε τις εισηγήσεις της ημερίδας με θέματα που αφορούσαν την αμπελουργία. Ακολούθησε συζήτηση με το κοινό.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png