Προβλήματα δημιουργήθηκαν στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας από τους ισχυρούς ανέμους.

Προβλήματα δημιουργήθηκαν νωρίς σήμερα το απόγευμα στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, λόγω των ισχυρών νοτιοδυτικών ανέμων που ενισχύθηκαν σταδιακά μετά τις 3:30 το μεσημέρι. Τα προβλήματα εντοπίστηκαν κυρίως στην ασφαλή πρόσθεση των επιβατικών σκαφών που ελλιμενίζονταν εκείνη την ώρα, αλλά και δεκάδων σκαφών αναψυχής που βρίσκονταν είτε μέσα σε αυτό, είτε ανοιχτά από τη δυτική πλευρά του νησιού, το ημερόπλοιο "Aegean Glory" αναγκάστηκε να αποπλεύσει καθώς κατέπλευσε το οχηματαγωγό "Ποσειδών Ελλάς", ενώ δυσκολία να προσεγγίσει με ασφάλεια αντιμετώπισε τόσο η υδροφόρα, όσο και το ιπτάμενο πλοίο της γραμμής.

Από την ένταση του κυματισμού κάποια από τα σκάφη αναψυχής κλυδωνίστηκαν έντονα, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν ζημίες. Για αύριο Παρασκευή οι άνεμοι θα παραμείνουν ενισχυμένοι, πνέοντας από δυτικές διευθύνσεις στον Αργοσαρωνικό, με ένταση μέχρι 6 μποφόρ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png