Ανοιχτή παρέμεινε και χθες το βράδυ η παραλία της Αίγινας. "Παράτυπη κατάσταση" τη χαρακτήρησε ο κ. Σάκης Σακκιώτης.

Εντύπωση προκάλεσε σε κατοίκους και παραθεριστές του νησιού, ότι τις τελευταίες δύο ημέρες και ειδικά κατά τις βραδυνές ώρες, ο παραλιακός δρόμος της Αίγινας παρέμεινε ανοιχτός για τα οχήματα, σε αντίθεση με τις σχετικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου που προβλέπουν την απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 9 μέχρι τις 00:30 το βράδυ. Λόγω και του τριημέρου η διέλευση των τροχοφόρων από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, ενώ για τον ίδιο λόγo αυξημένη ήταν και η παρουσία των πεζών, που αποφάσισαν να περάσουν το βράδυ στο λιμάνι και την παραλία.

Οι περισσότεροι από αυτούς ένιωσαν έκπληξη όταν είδαν ότι η παραλία δεν είχε κλείσει, αλλά αντίθετα παρέμεινε ανοιχτή τόσο την Παρασκευή 6 Ιουνίου, όσο και χθες Σάββατο 7. Σε επικοινωνία με το Δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη, παραδέχθηκε ότι πράγματι πρόκειται για μία "παράτυπη κατάσταση", όπως είπε χαρακτηριστικά, η οποία όμως οφείλεται όπως είπε στο γεγονός ότι οι αρμόδιοι ξέχασαν να κλείσουν την παραλία. Σημείωσε επίσης ότι από την καινούργια εβδομάδα οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου θα εφαρμόζονται και η παραλία θα κλείνει για τα οχήματα.

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα πάντα με τις ίδιες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλία της Αίγινας αφορούν και την κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων άνω των 5,5 τόνων μεικτού φορτίου από Παρασκευή και ώρα 21.00, το Σάββατο και την Κυριακή για όλο το εικοσιτετράωρο έως στις 01.00 ξημερώματα της Δευτέρας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png