Κανονικά θα ξεκινήσουν τα έργα αποκατάστασης του οδοστρώματος στην παραλία της Αίγινας την Τρίτη.

Κανονικά θα ξεκινήσουν τα έργα αποκατάστασης του οδοστρώματος στην παραλία της Αίγινας την Τρίτη 24 Ιουνίου, μετά και από συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί εκπρόσωποι της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας με το Δήμαρχο κύριο Σάκη Σακκιώτη. Σε δηλώσεις του στο Aegina Portal ο κύριος Σακκιώτης είπε ότι από την πλευρά των επαγγελματιών υπήρξε πνεύμα κατανόησης και ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το έργο να ολοκληρωθεί σε 3-4 ημέρες, συμπληρώνοντας ότι τα δύο τμήματα του έργου θα εξελίσσονται εναλλάξ σε μία προσπάθεια να περιοριστεί ο χρόνος εκτέλεσης.

Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας κύριο Γιώργο Σκαλτιώτη επιβεβαίωσε το πνεύμα κατανόησης ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς όπως επισήμανε υπήρξαν οι διαβεβαιώσεις τόσο από τον κύριο Σάκη Σακκιώτη, όσο και από τον ανάδοχο του έργου κύριο Βασίλη Μουσουλέα, ότι το έργο θα εκτελεστεί με γοργούς ρυθμούς ώστε να ολοκληρωθεί σε 3-4 ημέρες. Τέλος επισήμανε ότι σχετικά με το πρωί της Παρασκευής δεν υπήρξε στις προθέσεις του Δ.Σ. προγραμματισμένη συνάντηση με τον κύριο Σακκιώτη, αλλά η πρωτοκόλληση ενός εγγράφου με τις θέσεις της Επαγγελματικής για το ζήτημα του παραλιακού δρόμου. [upd] Σε νεώτερη επικοινωνία ο κύριος Σκαλτιώτης θέλησε να διευκρινίσει ότι την Παρασκευή δεν υπήρχε η δυνατότητα προγραμματισμένης συνάντησης με τον κύριο Σακκιώτη, καθώς όπως είχε γίνει γνωστό στο Δ.Σ. της Ένωσης, ο δήμαρχος είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις. Αυτός ήταν και ο λόγος που η συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε σήμερα Σάββατο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png