Εστία φωτιάς σε πευκόφυτη περιοχή στην Αύρα. [upd] Κατασβέστηκε.

Εστία φωτιάς εκδηλώθηκε σήμερα περίπου 50 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σε πευκόφυτη περιοχή στην Αύρα. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε πεύκα στην πλαγιά του λόφου "Κουτρουμπέη", λίγα μέτρα πίσω από την παιδική χαρά της "Αύρας". Όπως ήταν φυσικό και καθώς η περιοχή γύρω από την εστία είναι κατοικημένη, δημιουργήθηκε έντονος φόβος για την εξέλιξή της. Το πρώτο όχημα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αίγινας έφτασε στο σημείο του συμβάντος επιτυγχάνοντας να περιορίσει την εστία, ενώ λίγο αργότερα στην επιχείρηση κατάσβεσης πήρε μέρος και δεύτερο όχημα της πυροσβεστικής.

Περιμετρικά του σημείου που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής βρήκαν έντρομοι στο δρόμο. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες οι άνδρες του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας κατάφεραν αρχικά να την θέσουν υπό έλεγχο και περίπου μισή ώρα αργότερα να την σβήσουν. Στο δρόμο μπροστά από την παιδική χαρά της Αύρας η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων ήταν ανεξέλεγκτη, καθώς τουλάχιστον στο πρώτο 15λεπτο δεν υπήρξε όχημα της αστυνομίας για να ρυθμίσει την κυκλοφορία, ενώ παρόμοια προβλήματα δημιουργήθηκαν και από την πάνω πλευρά του δρόμου, αφού εκεί η κυκλοφορία έκλεισε λόγω της επιχείρησης και των περαστικών που είχαν συγκεντρωθεί.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png