Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι υδρολήπτες στην περιοχή του Μεσαγρού, λόγω αλλαγής στις σιδηροσωλήνες της γεώτρησης.

Μέχρι την Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στην ομαλή υδροδότησή τους οι κάτοικοι της περιοχής του Μεσαγρού κι αυτό σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση από την Υπηρεσία Ύδρευσης, λόγω αλλαγών στις σιδηροσωλήνες της δημοτικής γεώτρησης που υπάρχει στην περιοχή. Η αλλαγή αφορά τις σιδηροσωλήνες της γεώτρησης, όχι του καταθλιπτικού αγωγού.

Όπως κατέγραψε η κάμερα του Aegina Portal πρόκειται για την αλλαγή σιδηροσωλήνων οι οποίοι έχουν υποστεί σημαντικές φθορές και διάβρωση, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να παράγουν έργο. Συνολικά θα αλλαχθούν 120 μέτρα σιδηροσωλήνα της γεώτρησης. Οι εργασίες αναμένεται να αποκατασταθούν μέχρι την Τετάρτη. Σε επικοινωνία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Παναγιώτη Μαρμαρινό σημείωσε ότι προβλήματα αντιμετωπίζει μόνο η περιοχή Μεσαγρού και όχι η το τουριστικό κομμάτι της Αγίας Μαρίνας, καθώς από τα 50 κυβικά που θα έπρεπε να διοχετεύονται ανά ώρα στο δίκτυο της περιοχής διοχετεύονται μόλις 20.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png