Πρεμιέρα για τους θερινούς κινηματογράφους της Αίγινας.

Αναβαθμισμένοι και με εξαιρετικό πρόγραμμα οι καλοκαιρινοί κινηματογράφοι της Αίγινας έκαναν πρεμιέρα χθες Πέμπτη. Για την ακρίβεια ξεκίνησαν να λειτουργούν οι κινηματογράφοι "Άνεσις" και Ολύμπια, ενώ ο κινηματογράφος "Ακρογιάλι" θα ξεκινήσει λίγο αργότερα. Στον κινηματογράφο "Άνεσις" είδαμε από κοντά τη νέα, τεραστίων διαστάσεων, ψηφιακή μηχανή που θα αντικαταστήσει την παραδοσιακή για φιλμ και αποτελεί εγγύηση ότι η ποιότητα της εικόνας θα είναι μία μοναδική κινηματογραφική εμπειρία!

Οι τρεις κινηματογράφοι του νησιού θα προσφέρουν και φέτος στιγμές χαλάρωσης κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αίγινας. Άλλωστε το νησί έχει παράδοση στον καλοκαιρινό κινηματογράφο και η Αίγινα έχει την τύχη να είναι η μοναδική πόλη στην Ελλάδα, εκτός της Αθήνας, που έχει τρεις ιδιόκτητους θερινούς κινηματογράφους. Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος μπορείτε να ενημερώνεστε για τις ταινίες που θα προβάλουν τα θερινά σινεμά του νησιού στην πρώτη σελίδα του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png