Χωρίς νερό περιοχές της Αιγινήτισσας για μεγάλες περιόδους της ημέρας τις τελευταίες 10 ημέρες.

Επανέρχεται το πρόβλημα της υδροδότησης για την περιοχή της Αιγινήτησσας και ιδιαίτερα για τις περιοχές στην υψηλή και μεσαία ζώνη. Πιο συγκεκριμένα σε τηλεφωνική επικοινωνία με την πρόεδρο του τοπικού συλλόγου κυρία Σάρρα Κορωναίου, η ίδια περιέγραψε την κακή κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι της περιοχής αφού η υδροδότηση σταματά στις 6 το πρωί και επανέρχεται στις 1 το μεσημέρι.



Αυτό ισχύει για τα σπίτια που βρίσκονται στη μεσαία ζώνη ύψους, καθώς όπως σημειώνει η κυρία Κορωναίου τα σπίτια που βρίσκονται ψηλότερα μένουν από νερό νωρίτερα. Συμπλήρωσε επίσης ότι αυτό συμβαίνει, ενώ οι παραθεριστές που έχουν σπίτια στην Αιγινήτισσα δεν έχουν έρθει ακόμη οι περισσότεροι και αναρωτιέται τι θα γίνει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, για ένα θέμα το οποίο δεν είναι καινούριο.

Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας κύριο Τάσο Αμάφη επιβεβαίωσε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή, σημειώνοντας ότι χρειάζεται ένα ακόμη δρομολόγιο υδροφόρου πλοίου την ημέρα, προκειμένου να ενισχύεται η ποσότητα της δεξαμενής. Τέλος μας ενημέρωσε ότι ο ίδιος ήρθε σήμερα σε επικοινωνία με τον υδρομεταφορέα, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι τις επόμενες δύο ημέρες θα γίνει και ένα δεύτερο δρομολόγιο σε μία προσπάθεια ώστε να εξισορροπηθεί η ποσότητα που είναι αναγκαία.
 
Τέλος, σε επικοινωνία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Παναγιώτη Μαρμαρινό, τόνισε ότι οι διακοπές του νερού οφείλονται σε δύο βλάβες που σημειώθηκαν στην περιοχή, ενώ ειδικά για την μία από αυτές είπε ότι το συνεργείο χρειάστηκε πέντε ώρες να βρει το σημείο που αυτή είχε προκληθεί.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png