Ατύχημα με τραυματία οδηγό μικρού κυβισμού μηχανής στην περιοχή της "Περιβόλας". [upd]

Ένα ακόμη ατύχημα, ανάμεσα σε όσα συμβαίνουν την τελευταία περίοδο, με τραυματία οδηγό μηχανής μικρού κυβισμού σημειώθηκε  σήμερα το βράδυ στη Λεωφόρο Καποδιστρίου στην περιοχή της Περιβόλας. Το ατύχημα έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ανάμεσα σε ένα αυτοκίνητο και ένα μηχανάκι. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο αλλοδαπός αναβάτης του δικύκλου ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αίγινας.

Στο σημείο του ατυχήματος χύθηκαν λάδια στο οδόστρωμα, πάνω από τα οποία τοποθετήθηκε χώμα και μέχρι την αποκατάσταση του οδοστρώματος χρειάζεται προσοχή από τους οδηγούς. [upd] Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, ο αναβάτης της μηχανής προσέκρουσε πάνω στο αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην δεξιά πλευρά του δρόμου, ενώ έχει σταλεί υπηρεσιακό έγγραφο προκειμένου να γίνει εξέταση για τη χρήση αλκοόλ, καθώς δεν ήταν δυνατόν να γίνει αλκτοτέστ χθες. Τέλος, σε δηλώσεις της η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, τόνισε ότι το όχημά της βρισκόταν κανονικά σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου, σε σημείο το οποίο ήταν φωτισμένο.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png