Ευρωμεσογειακό campus για τη διαχείριση της κυκλοφορίας στο ιστορικό κέντρο της Αίγινας.

Για δεύτερη εβδομάδα συνεχίζεται στην Αίγινα το Ευρωμεσογειακό Campus που διοργανώνει το Μεσογειακό Κέντρο Περιβάλλοντος με θέμα: "Διαχείριση της κυκλοφορίας στο ιστορικό κέντρο της Αίγινας". Η ομάδα αποτελείται από 8 εθελοντές, οι οποίοι είναι αρχιτέκτονες, πολεοδόμοι/χωροτάκτες και πολιτικοί μηχανικοί, φοιτητές, απόφοιτοι και νέοι επιστήμονες από όλη την Ευρώπη, που θα εργαστούν εντατικά για τρεις εβδομάδες και θα εκπονήσουν μια μελέτη λαμβάνοντας υπόψιν τη γνώμη των κατοίκων, της τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων φορέων της Αίγίνας.

Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιούνται ανοιχτά εργαστήρια και συζητήσεις, που ξεκίνησαν χθες Τετάρτη και θα συνεχιστούν σήμερα  Πεμπτη και την Παρασκευή (9-10-11/07) από τις 5 μ.μ. ως τις 7 μ.μ. στο Drury Center (Φάμπρικα) Στρ. Πετρίτη 2. Η τελική παρουσίαση της μελέτης θα γίνει στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας στις 6 μ.μ., την Παρασκευή 18 Ιουλίου, και θα είναι ανοιχτή στο κοινό, ενώ μετά την ολοκλήρωσή της θα ακολουθήσει συζήτηση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png