Εντονότατη αντίδραση Σάκη Σακκιώτη για τις πινακίδες με κείμενο: "Μην ανεβαίνετε στα ερείπια" που τοποθετήθηκαν στην Παλιαχώρα.

Εντονότατη ήταν η αντίδραση από το Δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη για την τοποθέτηση τριών πινακίδων σε ισάριθμα σημεία στο λόφο της Παλαιάς Χώρας, οι οποίες αναγράφουν "Μην ανεβαίνετε στα ερείπια". Ο δήμαρχος Αίγινας ενημερώθηκε για το γεγονός χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί πήγε ο ίδιος στο σημείο που έχουν τοποθετηθεί οι πινακίδες ώστε να κάνει αυτοψία στο χώρο. Ο κύριος Σακκιώτης μιλώντας σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του Aegina Portal χαρακτήρισε ως "απαράδεκτο και προσβλητικό" το κείμενο των πινακίδων, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες δηλώσεις ήδη από εχθές το βράδυ είχε προγραμματίσει επίσκεψη με συνεργείο του Δήμου Αίγινας ώστε να αφαιρεθούν οι πινακίδες.

Οι δηλώσεις του κυρίου Σάκη Σακκιώτη στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Στις δηλώσεις του ο κύριος Σακκιώτης σημειώνει ότι για το θέμα μίλησε με την προϊσταμένη της Εφορίας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων. "Με διαβεβαίωσε, και εξεπλάγην σε ακραίο βαθμό, ότι τις είχε τοποθετήσει η ίδια, είχε τοποθετήσει τις τρεις πινακίδες. Αυτό με έβγαλε έξω από τα ρούχα μου" συμπλήρωσε ο δήμαρχος Αίγινας που τόνισε στην προϊσταμένη ότι: "Πρέπει σε κάθε περίπτωση να φύγουν αυτές οι πινακίδες". Ο κύριος Σακκιώτης συνεχίζει λέγοντας ότι το κείμενο στις πινακίδες δεν έχει υπογραφή. "Οι Αιγινήτες που έχουν ενημερωθεί για αυτό το θέμα έχουν θυμώσει πάρα πολύ" λέει. Αύριο ο κύριος Σακκιώτης θα έχει νέα επικοινωνία με την υπηρεσία για το μέλλον των τριών πινακίδων. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Σάκη Σακκιώτη στο ηχητικό αρχείο που συνοδεύει το άρθρο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png