Συγκέντρωση τροφίμων για τις ανάγκες του "Αίγινα Εθελοντής" από το Ίδρυμα Τράπεζα Τροφίμων.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί η δράση για τη συγκέντρωση τροφίμων από το Ίδρυμα Τράπεζα Τροφίμων στην Αίγινα. Πιο συγκεκριμένα στα supermarkets Κρητικός στην περιοχή του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας και στην περιοχή Πολλές Ελιές, αλλά και στο κατάστημα Carrefour στην περιοχή της Κυψέλης, οι κάτοικοι και οι παραθεριστές του νησιού, έχουν την ευκαιρία να βοηθήσουν οικογένειες που έχουν ανάγκη, αφήνοντας μερικά προϊόντα (συνήθως τρόφιμα μακράς διαρκείας) στα καλάθια που υπάρχουν εκεί για αυτό το σκοπό.

Όλα τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο σύλλογο "Αίγινα Εθελοντής", προκειμένου να διανεμηθούν στις οικογένειες του νησιού που έχουν ανάγκη. Εκ μέρους του συλλόγου μίλησε σήμερα το πρωί στο Aegina Portal η κυρία Σοφία Γιαννούλη η οποία ευχαρίστησε το Ίδρυμα Τράπεζα Τροφίμων, εξήγησε τους σκοπούς αυτής της πρωτοβουλίας και ευχαρίστησε όσους συμμετέχουν προκειμένου να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους.

Τη δράση υποστηρίζουν ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Αίγινας, ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας, η Α.Ε. Σαρωνικός Αίγινας, το Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αίγινας και η Βυζαντινή Χορωδία του νησιού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png