Μία ακόμη φωτιά χθες στη Βαγία. Σκουπίδια ανάμεσα στα αποκαΐδια.

Μία ακόμη φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική περιοχή της Βαγίας χθες τα ξημερώματα, σε χαράδρα που βρίσκεται δίπλα στο δρόμο που ενώνει την περιοχή με το Μεσαγρό. Δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται εστία φωτιάς στη συγκεκριμένη περιοχή, όπως δεν είναι η πρώτη φορά που εκδηλώνεται φωτιά σε αυτό το δρόμο φέτος το καλοκαίρι. Λίγες ημέρες πριν, και πάλι βραδινή ώρα. είχε προκληθεί φωτιά στη δεξιά πλευρά του δρόμου με κατεύθυνση προς τη Βαγία, περίπου 300 μέτρα από τη χθεσινοβραδυνή.

Ανάμεσα στα αποκαΐδια και πάλι σκουπίδια, η επιχείρηση από τη δύναμη του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας απέτρεψε τα χειρότερα, την επέκταση της φωτιάς στη δασική περιοχή. Μιλώντας για σκουπίδια, δίπλα ακριβώς στην εστία της φωτιάς μπορείτε να δείτε ένα πεταμένο στρώμα. Το ίδιο στρώμα βρίσκεται εκεί πεταμένο τουλάχιστον για δύο χρόνια. Δεν μαζεύτηκε ποτέ από κανέναν. Είναι το ίδιο που είχε καταγράψει η κάμερα του Aegina Portal σε ένα ανάλογο περιστατικό στις 13 Σεπτεμβρίου του 2012. Κανένας δεν καταλαβαίνει γιατί, όπως δεν καταλαβαίνει γιατί έχουν συγκεντρωθεί τόσα ξερόχορτα, δίπλα στο σημείο της εστίας που ξέσπασε λίγες ημέρες πριν στην ίδια περιοχή, σε διαφορετική πλευρά του δρόμου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png