Επιχείρηση του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας. Κάηκε ολοσχερώς πούλμαν που μετέφερε τουρίστες, στην περιοχή του Αγίου Φανουρίου στον "Βαθυπόταμο".

Εστία φωτιάς εκδηλώθηκε σε τουριστικό πούλμαν, εστία που έγινε αντιληπτή μετά τις 5 σήμερα το απόγευμα. Οι επιβάτες του πούλμαν ήταν Έλληνες και αλλοδαποί τουρίστες, οι οποίοι ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους όπως και ο οδηγός του πούλμαν. Η φωτιά εκδηλώθηκε στη δημοσιά κοντά στο εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου, στο ρέμα του "Βαθυπόταμου" και η δύναμη του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας που επιχείρησε στο σημείο με τέσσερα οχήματα και ένα υδροφόρο όχημα του Δήμου Αίγινας που μετέφερε νερό, κινήθηκαν με ταχύτητα προκειμένου να απομακρύνουν τον κίνδυνο η φωτιά να επεκταθεί στο πευκόφυτο δάσος, αλλά και να ολοκληρώσουν γρήγορα την επιχείρηση ώστε να αποδοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία.

Οι επιβάτες του πούλμαν μετακινήθηκαν με τα πόδια μέχρι το προαύλιο του ναού του Αγίου Νεκταρίου, προκειμένου να επιβιβαστούν σε άλλο πούλμαν και να μεταφερθούν στον προορισμό τους.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png