Πλημμύρισε και πάλι το ΕΠΑΛ από την βροχόπτωση. Κλειστή στο ύψος τη γέφυρας η Καποδιστρίου. Υπερχείλισε το ρέμα της Σκοτεινής. [upd]

Παρά το γεγονός ότι η χθεσινοβραδινή βροχή που ξεκίνησε στην Αίγινα νωρίς το βράδυ και σταμάτησε σήμερα το πρωί, δεν είχε τα έντονα χαρακτηριστικά της θεομηνίας του 2010, δεν είναι λίγα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο νησί. Η κάμερα του Aegina Portal κατέγραψε αρκετά από αυτά κατά τη διάρκεια του πρωινού, την ίδια στιγμή που ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αίγινας και η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου βρίσκονται στα σημεία που εμφανίστηκαν τα περισσότερα από αυτά.

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ δεν κάνουν σήμερα μάθημα (έγιναν οι δύο πρώτες ώρες) καθώς στο κτίριο δημιουργήθηκαν προβλήματα για μία ακόμη φορά από τα νερά της βροχής. Η πυροσβεστική και δύναμη από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας έχει κλείσει το δρόμο στο ύψος του ξενοδοχείου "Φιστικιές", όπως επίσης αρκετά μέτρα μετά τη γέφυρα κοντά στη "Λεύκη", ένα σημείο που παρουσιάζει προβλήματα κατά τη διάρκεια των έντονων ή των μεγάλης διάρκειας βροχοπτώσεων.

Κλαδιά και άλλα υλικά που μετέφερε το νερό της βροχής και η ορμή του ρέματος της Σκοτεινής, ακινητοποίησαν οχήματα που βρίσκονταν παρκαρισμένα στο δρόμο. Σκαπτικό μηχάνημα, με τη βοήθεια ανδρών του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας απομακρύνουν τη λάσπη, τα κλαδιά και άλλα υλικά που έφερε το νερό.

Στο σημείο της επιχείρησης ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Κώστας Γεννίτσαρης, συντονίζει από το πρωί τις εργασίες, ενώ συχνά των ενημερώνουν και για παρόμοια προβλήματα σε άλλες περιοχές του νησιού.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png