Θρίλερ στην Αίγινα. Εντοπίστηκε νεκρή, γυναίκα που είχε πέσει με το ποδήλατό της σε απόκρημνο σημείο στην περιοχή της Κολόνας. Ήταν αγνοουμένη από το Δεκέμβριο.

Μία εικόνα φρίκης αντίκρισαν τα όργανα του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας χθες αργά το απόγευμα, όταν σε απόκρημνο σημείο του παραλιακού δρόμου κοντά στην περιοχή της Κολόνας, εντόπισαν σε προχωρημένη σήψη το πτώμα γυναίκας το οποίο κείτονταν πάνω στα βράχια, ενώ σε μικρή απόσταση βρισκόταν ένα λευκό ποδήλατο, αναποδογυρισμένο με εμφανείς φθορές κυρίως στις ζάντες του. Το πτώμα καλύπτονταν από  σκούρο μπουφάν, τζιν παντελόνι με γυρισμένα τα μπατζάκια του και αθλητικά ροζ παπούτσια. Στο Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας σήμανε συναγερμός κυρίως για το γεγονός ότι η κατάσταση του πτώματος, διεύρυνε χρονικά την ημερομηνία θανάτου, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά. Το σημείο του συμβάντος παρέμεινε σε φύλαξη με συμβατικά αυτοκίνητα καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Από τη γενικότερη εικόνα η εκτίμηση που θα μπορούσε να είχε κανείς, ήταν ότι η ποδηλάτης έπεσε με το ποδήλατό της στα απόκρημνα βράχια, και βρήκε το θάνατο αφού το περιστατικό δεν έγινε αντιληπτό από κανέναν. Από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας  έγιναν έρευνες με σκοπό να υπάρξει μία ταυτοποίηση είτε μέσω του ποδηλάτου, είτε μέσω άλλων αντικειμένων. Οι έρευνες απέφεραν αποτελέσματα σήμερα νωρίς το μεσημέρι, ενώ το συμβάν συνδυάστηκε με τη δήλωση εξαφάνισης που αφορούσε 37χρονη γυναίκα, κάτοικο Αίγινας που είχε γίνει στα τέλη Δεκεμβρίου. Λίγο μετά τις 1 το μεσημέρι το χώρο που βρέθηκε το πτώμα επισκέφθηκε στέλεχος της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, ενώ περίπου μία ώρα αργότερα στο σημείο του συμβάντος προσήλθε ο ηλικιωμένος παππούς της άτυχης γυναίκας ο οποίος επιβεβαίωσε ότι το ποδήλατο ανήκε στην εγγονή του.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αίγινας και από εκεί στην αρμόδια ιατροδικαστική υπηρεσία για νεκροψία.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png