Η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Στέλλα Παυλινέρη.

Στο cafe "Αυλή" πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Στέλλα Παυλινέρη. Τους γονείς καλωσόρισε η κυρία Στέλλα Παυλινέρη η οποία ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, και ανακοίνωσε στους γονείς ότι από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο το φροντιστήριο θα λειτουργεί ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 1. Όπως εξήγησε η κυρία Παυλινέρη, πρόκειται για μία διαδικασία που ξεκίνησε πέρυσι το Μάιο, ενώ περισσότερες πληροφορίες θα μπορούν να έχουν οι γονείς τον Ιούλιο από την ιστοσελίδα του κέντρου στη διεύθυνση www.pavlineri.gr αλλά και σε έντυπη μορφή με τη σφραγίδα του ΕΟΠΠΕΠ. Οι νέες υπηρεσίες θα περιλαμβάνουν: λογοθεραπεία, επαγγελματικό προσανατολισμό, παιδοψυχολόγο σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, και τα νέα προγράμματα διά βίου μάθησης που θα επιλέξει το κέντρο.

Όπως έγινε γνωστό, κάποιες από τις περιπτώσεις καλύπτονται από ταμεία ασφάλισης. Η κυρία Παυλινέρη ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, σημειώνοντας ότι πυρήνας παραμένει το Κέντρο Ξένων Γλωσσών που η ίδια διευθύνει εδώ και 12 χρόνια. Η κοπή της πίτας που ακολούθησε χάρισε δώρα σε τρεις τυχερούς μαθητές. Το πρώτο φλουρί μία εκδρομή προσφορά του Evina Travel στην Κική Σταλτσιώτη, το δεύτερο ένα μήνα δωρεάν δίδακτρα στην Αθηνά Πανταζή και το τρίτο επίσης ένα μήνα δωρεάν δίδακτρα στη Μάρθα Λαζάρου.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την κυρία Μαριλένα Πάσχου, κλινική ψυχολόγο, παιδική σύμβουλο της Λεοντείου Σχολής, και το τρίτο παιδαγωγικό σεμινάριο αυτού του κύκλου για γονείς και εκπαιδευτικούς. Να σημειώσουμε ότι η εκδήλωση συνέπεσε με την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Φεβρουαρίου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Γονέων με Καρκινοπαθή Παιδιά (ICCCPO), για την ενημέρωση της διεθνούς κοινής γνώμης για τις παιδικές νεοπλασίες (καρκίνο). Η κυρία Παυλινέρη κάλεσε τους γονείς να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου "Ελπίδα", με ένα τηλεφώνημα στον ειδικό αριθμό του συλλόγου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png