Με γοργούς ρυθμούς προχωρά το αντιπλημμυρικό έργο στο Ανιτσαίον.

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά το αντιπλημμυρικό έργο στην περιοχή του Ανιτσαίον, και στον εσωτερικό δρόμο που συνδέει την περιοχή με τις Πόρτες. Είναι χαρακτηριστικό ότι το έργο που είχε ξεκινήσει μόλις δέκα ημέρες πριν, προχωρά με ιδιαίτερα ικανοποιητικούς ρυθμούς, τόσο που μπορεί κανείς να δει ήδη τον τρόπο που λειτουργεί. Το έργο ενδέχεται να παραδοθεί μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού, όπως δήλωσε σήμερα το πρωί στο Aegina Portal ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Κώστας Γεννίτσαρης, που επισκέφθηκε την περιοχή όπου γίνονται οι εργασίες, συνοδεύοντας επιβλέποντα μηχανικό της Περιφέρειας.

Μάλιστα λόγω των καιρικών συνθηκών που επικράτησαν τις τελευταίες ημέρες με τις συνεχείς βροχοπτώσεις, μπορούσε κανείς να διαπιστώσει  τον τρόπο που έχει σχεδιαστεί. Το έργο εκτελείται από την Περιφέρεια Αττικής και είναι ύψους  1.050.000 ευρώ. Πάντως όπως φαίνεται και στο video, εκτός από του γοργούς ρυγθμούς εκτέλεσης του έργου, δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει τις μεγάλες ποσότητες "ζωντανού" - πολύτιμου νερού, που τελικά ένα μεγάλο μέρος τους θα χαθεί, χωρίς να αξιοποιηθεί ή να οδηγηθεί σε ταμιευτήρες, κάτι που είναι χαρακτηριστικό και φαίνεται και σε επόμενο ρεπορτάζ του Aegina Portal σχετικά με τη λειτουργία των γνωστών ρεμάτων, μετά και τον πρόσφατο καθαρισμό τους.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png