Ενισχυμένη η κίνηση στην παραλία και το λιμάνι της Αίγινας λόγω των σχολικών εκδρομών και της Πρωτομαγιάς.

Με σύμμαχο τον καλοκαιρινό καιρό και αφορμή ένα τριήμερο πρωτομαγιάς στην Αίγινα, αρκετοί εκδρομείς ταξίδεψαν μέχρι σήμερα το μεσημέρι προς την Αίγινα, προκειμένου να περάσουν το τριήμερο της Πρωτομαγιάς στο νησί. Η μέρα σήμερα είναι εργάσιμη, και η κίνηση όλοι ελπίζουν ότι θα κορυφωθεί σήμερα το βράδυ, οπότε και έχουν προστεθεί τρία επιπλέον δρομολόγια προς την Αίγινα: ο Αχαιός στις 19:15, το Ιονίς στις 20:00 και ο Άγιος Νεκτάριος στις 20:30.

Ωστόσο η επιβατική κίνηση προς την Αίγινα τις τελευταίες ημέρες έχει αυξηθεί και για έναν ακόμη λόγο, τις σχολικές εκδρομές με εκατοντάδες μαθητές να επισκέπτονται το νησί και τις ομορφιές του.

Η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων και το Σύλλογο Δωματίων και Διαμερισμάτων του νησιού, σας καλούν σε ένα υπέροχο τριήμερο πρωτομαγιάς στην Αίγινα και σας προσφέρουν την μία από τις τρεις διανυκτερεύσεις δωρεάν. Πληρώνετε μόνο τη διανυκτέρευση της Παρασκευής και του Σαββάτου!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png