Ευκαιρίες για οικονομικές αγορές κατά την ενδιάμεση εκπτωτική περίοδο του Μαΐου στην Αίγινα.

Ευκαιρίες για οικονομικές αγορές κατά την ενδιάμεση εκπτωτική περίοδο του Μαΐου, έχουν και οι κάτοικοι της Αίγινας καθώς στα εμπορικά καταστήματα του νησιού ξεκίνησαν στις 2 Μαΐου οι εκπτώσεις της περιόδου που θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 9 Μαΐου. Να σημειώσουμε ότι οι 10 ημέρες των εκπτώσεων, όπως αναφέρονται στο νόμο είναι ημερολογιακές και όχι εργάσιμες.

Επίσης αρκετά ήταν τα καταστήματα στο εμπορικό κέντρο της Αίγινας, τα οποία παρέμειναν ανοιχτά κατά τη διάρκεια της πρώτης Κυριακής του μήνα, αφού σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις μπορούσαν να παραμείνουν ανοιχτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ. Ο αριθμός των καταστημάτων που παρέμειναν ανοιχτά κατά τη διάρκεια της Κυριακής, ήταν αισθητά υψηλότερος από αντίστοιχες Κυριακές σε ενδιάμεσες εκπτωτικές περιόδους, ενδεχομένως λόγω της υψηλής επισκεψημότητας στο νησί, εξαιτίας του τριημέρου της πρωτομαγιάς και της προσδοκίας των καταστηματαρχών για προσέλκυση αγοραστικού κοινού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png