Εκπαιδευτική και ενημερωτική ημερίδα από τους υπεύθυνους του Αgrostrat και τον Αγροτικό Σύλλογο Αίγινας.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μεγάλη προσέλευση κατοίκων του νησιού, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κυψλέλης, ενημερωτική και εκπαιδευτική εκδήλωση από τους υπεύθυνους του project "Αgrostrat" και τον Αγροτικό Σύλλογο Αίγινας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση και την ενημέρωση που αφορά τη διαδικασία χορήγησης Πιστοποιητικού Γνώσεων και Κατάρτισης στην ορθολογική χρήση φυτοπροστατευτικών ουσιών.



Την παρουσίαση έκανε ο κύριος Νίκος Αλυφαντής εκ μέρους του Αγροτικού Συλλόγου Αίγινας. Ακολούθησε η ενδιαφέρουσα ομιλία της Δρ. Μαρία Ντούλα - Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο - Τμήμα Εδαφολογίας Αθηνών, ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, όπως επίσης και του Δρ. Βίκτωρ Καββαδία - Τμήμα Εδαφολογίας Αθηνών, ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ. Εγίνε παρουσίαση των Εδαφικών Θεματικών Χαρτών της Αίγινας και του τρόπου που χρησιμοποιούνται, του Λογισμικού Διαχείρισης καλλιέργειας, για το αποτύπωμα του άνθρακα και της ανακύκλωσης κύκλου ζωής για την καλλιέργεια του κελυφωτού φιστικιού στην Μεσόγειο και παρουσίαση του φορητού οργάνου για τη μέτρηση του εδαφικού PH, της υγρασίας και της ηλεκτρικής αγωγιμότητας. Το πρώτο μέρος της παρουσίασης μπορείτε να δείτε στο video που συνοδεύει το άρθρο. Κάθε θεματική ενότητα ακολουθούσε συζήτηση με το κοινό.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png