Πρωτόκολλο φιλίας και αδελφοποίησης υπέγραψαν οι σύλλογοι εργαζομένων του Δήμου Αίγινας και του Δήμου Παπάγου - Χολαργού.


Στην παραλιακή ταβέρνα "Ο Μάνιτας στο κύμα" στην περιοχή του Φάρου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η εκδήλωση για την υπογραφή φιλίας και αδελφοποίησης των συλλόγων εργαζομένων του Δήμου Αίγινας και του Δήμου Παπάγου - Χολαργού. Η πράξη αυτή της αδελφοποίησης των δύο συλλόγων έχει ως στόχο τους κοινούς συνδικαλιστικούς αγώνες, τις πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Το πρωτόκολλο φιλίας και συνεργασίας υπέγραψαν οι πρόεδροι των δύο συλλόγων: ο κύριος Δημήτρης Δημητρόπουλος από την Ένωση Εργατοϋπαλλήλων του Δήμου Αίγινας και η κυρία Γεωργία Παγώνη πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Παπάγου - Χολαργού. Οι δύο πρόεδροι στις ομιλίες τους τόνισαν τους σκοπούς αυτής της αδελφοποίησης, προσφέροντας, ως δώρο, ο κύριος Δημητρόπουλος ένα Αιγινήτικο κανάτι και η κυρία Παγώνη μία πλακέτα.
 
Νωρίτερα σήμερα το πρωί τα μέλη του συλλόγου εργαζομένων του του Δήμου Παπάγου - Χολαργού επισκέφθηκαν αξιοθέατα του νησιού, συνοδευόμενα από μέλη μέλη της ένωσης εργαζομένων του Δήμου Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png