Όμορφες εικόνες στο 2ο Κλασσικό Ράλλυ Αίγινας.

Όμορφες εικόνες χάρισαν στους κατοίκους και τους παραθεριστές του νησιού ο Σύλλογος Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου και η Ελληνική Λέσχη Φίλων Ιστορικής Μοτοσυκλέτας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής που διοργάνωσαν το 2ο Κλασικό Ράλλυ Αίγινας το διήμερο 13 και 14 στην Αίγινα. Από χθες, αλλά πολύ περισσότερο σήμερα από νωρίς το πρωί, στην Αίγινα κατέφθαναν κλασσικά οχήματα που παρατάχθηκαν στο κεντρικό λιμάνι του νησιού, κεντρίζοντας την περιέργεια των περαστικών που εξέφραζαν τον θαυμασμό τους και φωτογραφίζονταν με τα τετράτροχα ή δίτροχα κλασσικά οχήματα.

Από εκεί δόθηκε και η έναρξη της 1ης διαδρομής που ολοκληρώθηκε μετά τις 1:30 στο ναό του Αγίου Νεκταρίου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα ακολουθεί η εκκίνηση του δεύτερου σκέλους και τερματισμός στο ξενοδοχείο "Δανάη" που αναμένεται μετά τις 15:00 το μεσημέρι. Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με τη δεξίωση απονομής επάθλων στον ίδιο χώρο στις 16:00 το απόγευμα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png