Με το σινεμά "Ολύμπια", σήμερα η πρεμιέρα των θερινών κινηματογράφων στην Αίγινα.

Σε καλοκαιρινούς ρυθμούς κινούνται πλέον τα βράδια στην Αίγινα, ενώ η βραδυνή έξοδος αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς ξεκινούν τη λειτουργία τους οι θερινοί κινηματογράφοι. Πρεμιέρα κάνει ο κινηματογράφος "Ολύμπια", με την ταινία "Το Παιχνίδι της Μίμησης", "The Imitation Game", σε σκηνοθεσία Μόρτεν Τίλντουμ με τους: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Κίρα Νάιτλι, Μάθιου Γκουντ, Τσαρλς Ντανς και Μαρκ Στρονγκ. Οι προβολές είναι δύο, στις 9 μ.μ. και στις 11 μ.μ.

Από την εκπομπή Day End στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Στιγμές χαλάρωσης περιμένουν και αυτό το καλοκαίρι τους κατοίκους και τους παραθεριστές της Αίγινας κάτω από τον έναστρο ουρανό του νησιού, με τους θερινούς κινηματογράφους να προσφέρουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες, με εξαιρετική ποιότητα ήχου και εικόνας, διατηρώντας τη θετική παράδοση που έχει η Αίγινα . Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος μπορείτε να ενημερώνεστε για τις ταινίες που θα προβάλουν τα θερινά σινεμά του νησιού στην πρώτη σελίδα του Aegina Portal.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png