Πρόβλημα στη μεταφορά των απορριμάτων λόγω των απεργιών στην ακτοπλοΐα. Ανακοίνωση του αντιδημάρχου κ. Κώστα Γεννίτσαρη για την αποκομιδή.


 
Έκκληση προς τους κατοίκους του νησιού, να μην βγάζουν τα απορρίμματά τους στους κάδους σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη, έκανε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Κώστας Γεννίτσαρης. Λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στα δρομολόγια σήμερα Τετάρτη, από την απεργία του ΝΑΤ, αλλά και της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας αύριο Πέμπτη στην πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ, δεν μπορεί να γίνει η μεταφορά των απορριμάτων με τα απορριμματοφόρα του Δήμου στη Φυλή.

Το πρόβλημα αναμένεται να εκτονωθεί μετά την Παρασκευή. "Θερμή παράκληση να μην βγαίνουν τα σκουπίδια αυτές τις δύο μέρες" είπε ο κύριος Κώστας Γεννίτσαρης, εξηγώντας ότι η υπηρεσία λόγω του παραπάνω προβλήματος δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στην αποκομιδή τους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png