Οι υπηρεσίες που συμμετέχουν στην εικοσιτετράωρη Πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στην Αίγινα.

Ημέρα απεργιακών κινητοποιήσεων η σημερινή για όλη τη χώρα. Η Αίγινα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση καθώς αρκετές είναι οι υπηρεσίες που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. Η κεντρική είσοδος του δημαρχείου σήμερα είναι κλειστή, καθώς οι περισσότερες υπηρεσίες υπολειτουργούν, ή δεν λειτουργούν καθόλου, ενώ το ταμείο είναι κλειστό. Επιστρέφοντας στο κέντρο της Αίγινας, το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων είναι επίσης κλειστό, ενώ κανονικά λειτουργεί το ΚΕΠ, στην πίσω πλευρά του παλιού δημαρχείου. Το κτίριο της εξυπηρέτησης του κοινού των ΕΛΤΑ παραμένει κλειστό, καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτό συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας δεν θα εκτελεστεί σήμερα κανένα προγραμματισμένο δρομολόγιο, λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας στις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ, Από την απεργία στην ΠΝΟ και το πρόβλημα της μεταφοράς των απορριμάτων, αλλά και από την απεργία προσωπικού στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, η αποκομιδή των απορριμάτων δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα. Τέλος να σημειώσουμε ότι σήμερα στις 10:30 το πρωί το ΠΑΜΕ Αίγινας πραγματοποιεί συγκέντρωση στην Παλαιά Προβλήτα.

Για τη συμμετοχή των εργαζομένων του Δήμου στις σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις, μίλησε στην κάμερα του Aegina Portal ο πρόεδρος της Ένωσης Εργατοϋπαλλήλων του Δήμου Αίγινας κ. Δημήτρης Δημητρόπουλος.

[upd] Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση η συμμετοχή των εργαζομένων στο Δήμο στη σημερινή απεργία έφτασε το 90% ενώ στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση το 50%.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png