Εργασίες για την πιστοποίηση της παιδικής χαράς στην περιοχή "Ακρογιάλι".

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης της παιδικής χαράς στην περιοχή "Ακρογιάλι". Οι εργασίες γίνονται από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και αφορούν στην πιστοποίηση της παιδικής χαράς, καθώς σύμφωνα με σχετική απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών απαιτείται η πιστοποίηση της τήρησης των απαιτήσεων των εφαρμοζόμενων προτύπων και προδιαγραφών ασφαλείας από φορέα ελέγχου. Το πρώτο βήμα, όπως είχε ενημερώσει πρόσφατα, κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Γιώργος Σκαλτιώτης, είχε γίνει με τον επί τόπου έλεγχο από τον φορέα ελέγχου και πιστοποίησης που επισήμανε τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν προκειμένου η λειτουργία της να πληρεί τις προδιαγραφές και τις απατήσεις ασφάλειας.

Σήμερα υλοποιείται ένα μεγάλο μέρος αυτής της συντήρησης. Τις εργασίες επιβλέπει προσωπικά ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Γιώργος Σκαλτιώτης. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες, ο εκπρόσωπος του φορέα ελέγχου και πιστοποίησης θα επισκεφθεί και πάλι την παιδική χαρά και θα αποφανθεί για την έκδοση του πιστοποιητικού συμμόρφωσης. Κατά γενική παραδοχή η παιδική χαρά στο "Ακρογιάλι", είναι αυτή που πληρεί τις περισσότερες προϋποθέσεις ώστε να της χορηγηθεί  η ειδική πιστοποίηση, μετά βέβαια την ολοκλήρωση των εργασιών. Οι υπόλοιπες παιδικές χαρές που βρίσκονται στην ευθύνη του Δήμου Αίγινας θα πρέπει αναδιαμορφωθούν, μετά από μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, να περάσουν τη διαδικασία της πιστοποίησης και να λειτουργήσουν ως πιστοποιημένες παιδικές χαρές.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png