Μαθητική έκθεση ζωγραφικής, για τη δράση στα πλαίσια της παγκόσμιας κινητοποίησης κατά της κλιματικής αλλαγής.

Μία μαθητική έκθεση ζωγραφικής, για τη δράση στα πλαίσια της παγκόσμιας κινητοποίησης για την κλιματική αλλαγή, που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής στην Αίγινα, ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα στο Λαογραφικό Μουσείο. Οι μαθητές των σχολείων της Αίγινας ζωγράφισαν για την κλιματική αλλαγή και την ανακύκλωση, στο πλαίσιο της συμμετοχής του νησιού στην παγκόσμια κινητοποίηση κατά της Κλιματικής Αλλαγής που διοργανώνεται από το Σύλλογο Φίλων της Αίγινας. Οι έκθεση θα διαρκέσει τρεις ημέρες, 28, 29 και 30 Νοεμβρίου, ενώ θα βραβευθούν τα πιο χαρακτηριστικά έργα.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει επίσης πορεία, με σημείο συνάντησης την εκκλησία της "Παναγίτσας" στην 11 το πρωί. Η πορεία θα ξεκινήσει από την "Παναγίτσα" και θα ολοκληρωθεί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο. Όσοι πάρουν μέρος σε αυτή θα κρατούν άδειες συσκευασίες που θα χτυπούν ρυθμικά και θα τις ρίξουν συμβολικά σε κάδους ανακύκλωσης. Την πορεία θα συνοδέψει η μπάντα του τοπικού Συστήματος Ναυτοπροσκόπτων Αίγινας.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου δημοτικού θα γίνει προβολή video, ομιλία και βράβευση των έργων ζωγραφικής που διακρίθηκαν. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μουσική και τραγούδι. Για το πρόγραμμα και τους στόχους των εκδηλώσεων μίλησε στο Aegina Portal, εκ μέρους του συλλόγου, η κυρία Λένα Καπνιά Αραποστάθη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png