Θρίλερ στους Αγίους Ασωμάτους. Απανθρακωμένοι βρέθηκαν δύο κάτοικοι της περιοχής. Εκφράζονται φόβοι ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. [upd]

Ένας άντρας 44 ετών και μία γυναίκα 71 ετών βρέθηκαν απανθρακωμένοι σε σπίτι στην περιοχή των Αγίων Ασωμάτων. Οι δύο άνθρωποι, που είχαν συγγενική σχέση μεταξύ τους, ο 44χρονος άνδρας ήταν ανιψιός και η 71χρονη γυναίκα θεία του, εκφράζονται φόβοι ότι έπεσαν θύματα εγκληματικής ενέργειας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνθρωποι είχαν καεί σχεδόν από τη μέση και πάνω, ή τουλάχιστον όχι ολόκληρο το σώμα τους, ενώ στο χώρο που βρέθηκαν, στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού, υπήρχαν τοπικά σημεία που είχαν καεί.

Από το καθημερινό Ενημερωτικό Δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Το περιστατικό τοποθετείται ανάμεσα από τις 8 έως τις 11 χθες το βράδυ, με βάση την ώρα που πήγε η γυναίκα στο σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αρχικά ειδοποιήθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αίγινας, από κάτοικους της περιοχής καθώς είδαν καπνό στο σπίτι που έγινε το συμβάν. Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη όλο το βράδυ και σήμερα το πρωί από όργανα του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας, στο οποίο σήμανε συναγερμός, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται στο χώρο του συμβάντος να μεταβεί ιατροδικαστής.

[upd] 10:18 Σύμφωνα με δηλώσεις, συγγενή της οικογένειας, στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 και στη εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", είναι πιθανό το ενδεχόμενο κάποιοι να μπήκαν στο σπίτι για να κλέψουν, και οι δύο άνθρωποι να τους αντιλήφθηκαν και στη συνέχεια να ακολούθησαν τα φρικτά γεγονότα.

[upd] 11:55 Μετά τις 9:30 στην Αίγινα έφτασε το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Αθήνας, το οποίο ερευνά την υπόθεση στο σημείο του συμβάντος, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας. Ένα μεγάλος μέρος του δρόμου στην περιοχή παραμένει αποκλεισμένο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png