Ξεκίνησε η κατασκευή του αντιπλημμυρικού έργου στην περιοχή του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας.

Ένα μικρό σε μέγεθος, αλλά ιδιαίτερα σημαντικό για την καθημερινότητα των κατοίκων της Αίγινας έργο, ξεκίνησε σήμερα στη νοτιοδυτική πλευρά του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας. Πρόκειται για ένα αντιπλημμυρικό έργο που κατασκευάζει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και σκοπό έχει να διευκολύνει την απορροή των ομβρίων υδάτων, που λιμνάζουν στην περιοχή μετά από βροχοπτώσεις, δημιουργώντας προβλήματα στους πεζούς, αλλά και τα διερχόμενα οχήματα.

Το έργο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί πριν τα Χριστούγεννα (θα χρειαστούν τουλάχιστον 15 ημέρες) ενώ αυτή θα είναι η πρώτη από τις δύο φάσεις του. Σε συνομιλία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Κώστα Γεννίτσαρη, εξήγησε ότι πρέπει να επιλυθούν κάποια τεχνικά ζητήματα με αγωγούς που υπάρχουν στην περιοχή, όχι μόνο εξωτερικά αλλά και στο εσωτερικό μέρος του Δημοτικού Σταδίου, αγωγοί που απομακρύνουν τα όμβρια από την αποστράγγιση του γηπέδου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png