Σήμερα η κηδεία των θυμάτων του διπλού εγκλήματος στους Αγίους Ασωμάτους. Σε εξέλιξη η έρευνα από τη Δίωξη Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Μία εξαιρετικά μεθοδική έρευνα, που αξιοποιεί και την παραμικρή λεπτομέρεια, βρίσκεται σε εξέλιξη από την υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, για το αποτρόπαιο έγκλημα των Αγίων Ασωμάτων που συγκλονίζει τα τελευταία 24ωρα την κοινωνία της Αίγινας και το Πανελλήνιο. Λίγες ημέρες μετά, επιβεβαιώνονται ως απολύτως ακριβή τα στοιχεία από το ρεπορτάζ του Aegina Portal, ενώ τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως, καταδεικνύουν την απάνθρωπη βία που άσκησαν ο ή οι δράστες στον 44χρονο Λάμπρο και στην 71χρονη θεία του Ειρήνη. Ένα από τα χαρακτηριστικά στοιχεία της υπόθεσης που εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή, είναι οι λόγοι που οδήγησαν τον ή τους δράστες να βάλουν φωτιά στα θύματά τους. Φαίνεται ότι ανάμεσα στα στοιχεία που μελετούνται στα εργαστήρια της Ασφάλειας είναι και το είδος του εύφλεκτου υλικού που χρησιμοποιήθηκε, καθώς παρά την αναγκαία επέμβαση της Πυροσβεστικής στο χώρο, έχουν βρεθεί υπολείμματα ή παρόμοια στοιχεία που μπορούν να δώσουν πληροφορίες.

Από το καθημερινό Ενημερωτικό Δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Η κατάσταση που βρέθηκε το σπίτι, ενισχύει την υπόθεση για το κίνητρο των δραστών, ότι δηλαδή στόχος τους ήταν χρήματα, που γνώριζαν ή πίστευαν ότι θα βρουν. Η ακαταστασία που προήλθε από την έρευνα των δραστών ήταν φανερή σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, ενώ συγκεκριμένα αντικείμενα που έψαξαν, όπως μία κορνίζα, ενισχύουν επίσης αυτή την υπόθεση. Στο χώρο βρέθηκε αίμα. Οι αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, από την πρώτη κιόλας στιγμή που βρέθηκαν στο σπίτι, περιόρισαν απόλυτα τις κινήσεις τους, προκειμένου να μην υπάρχει αλλοίωση ακόμη και της παραμικρής λεπτομέρειας που θα μπορούσε να ρίξει φως στην υπόθεση.

Από την άλλη, η κοινωνία της Αίγινας βιώνει μια κατάσταση πόνου, θλίψης και οργής, συναισθήματα έντονα που εκφράζονται στις συζητήσεις των κατοίκων της Αίγινας. Όλοι συμπάσχουν με τους συγγενείς και την οικογένεια. Εύχονται και προσεύχονται οι έρευνες να οδηγήσουν γρήγορα τον ή τους εγκληματίες στη δικαιοσύνη. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι από τον ενοριακό ναό των Αγίων Ασωμάτων.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png