Γεμάτο από χρώματα και ρυθμό το 8ο Καρναβάλι Μεσαγρού.

Διατηρώντας τη φυσιογνωμία που το χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι το 8ο Καρναβάλι Μεσαγρού. Και φέτος οι ομάδες που συμμετείχαν, δημιούργησαν το καρναβαλικό στίγμα τους μέσα από την επικαιρότητα της χώρας μας, καυτηριάζοντας με τον δικό τους τρόπο τα στραβά και ανάποδα που συμβαίνουν στον τόπο μας. Όπως εξήγησε στην σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού κ. Μανώλης Λεούσης, η πρόθεση της επιτροπής που το διοργανώνει είναι να αξιοποιήσει περισσότερο τα λαογραφικά στοιχεία της περιοχής.

Η δημιουργικότητα, η αυθεντικότητα και το καυστικό χιούμορ των καρναβαλιστών του Μεσαγρού, είναι η δύναμη που κινεί το καρναβάλι όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι και φέτος, η διάθεση από τις παρέες της περιοχής έδωσαν τον γνώριμο παλμό.  Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, όπως και η συμμετοχή του στη γιορτή. Η μουσική, το κέφι και τα πειράγματα δεν σταμάτησαν λεπτό, δημιουργώντας τη γνώριμη ατμόσφαιρα, που έκαναν το καρναβάλι του Μεσαγρού να γράψει τη δική του ιστορία και να καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου.

Δείτε φωτογραφίες από το καρναβάλι εδώ.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png