Η πρώτη διανομή τροφίμων και ειδών καθημερινής χρήσης από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ στην Αίγινα.

Ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί σήμερα, η πρώτη διανομή τροφίμων και ειδών καθημερινής χρήσης, στους δικαιούχους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ. Το πρόγραμμα καλύπτει 320 άτομα από 160 οικογένειες  συνολικά και υλοποιείται στην Αίγινα από το δήμο του νησιού, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων. Η διανομή γίνεται (σήμερα μέχρι τις 14:00) στο Λεούσειο Ίδρυμα. Οι δικαιούχοι λαμβάνουν ανά οικογένεια δύο τσάντες, η μία από αυτές περιλαμβάνει είδη καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής, η δεύτερη όσπρια και μακαρόνια (για οικογένειες με περισσότερα από δύο άτομα οι δικαιούχοι παίρνουν δύο τσάντες) και τέλος κάθε δικαιούχος το προγράμματος λαμβάνει τρία λίτρα λάδι. Επίσης για τις οικογένειες με μικρά παιδιά συγκεκριμένων ηλικιών παρέχονται κάποια επιπλέον είδη.

Ακόμη δεν έχουν παραδοθεί στο Δήμο Αίγινας νωπά προϊόντα και συγκεκριμένα κρέατα, τα οποία θα πρέπει να διατεθούν με τη σειρά τους στους δικαιούχους. Τέλος, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, θα προγραμματιστεί και μία τρίτη ημέρα για όσους δικαιούχους του προγράμματος που δεν πρόλαβαν σήμερα. Ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, μιλώντας στο Aegina Portal κάλεσε τους κατοίκους του νησιού, που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα, να προσέλθουν στο Λεούσειο Ίδρυμα προκειμένου να πάρουν τα προϊόντα που δικαιούνται.

Οι δικαιούχοι να έχουν μαζί την ταυτότητά τους ή την βεβαίωση που τους έχει αποσταλεί . Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης μπορεί να παραλάβει άλλο άτομο με εξουσιόδότηση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png