Γιορτή για τους μαθητές του ACS Beirut στο ξενοδοχείο Δανάη.

Στο ξενοδοχείο Δανάη, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η καθιερωμένη γιορτή για το καλωσόρισμα των μαθητών του ACS Beirut στην Αίγινα. Το φετινό πρόγραμμα της παραμονής τους στο νησί, έχει χαρακτήρα εκπαιδευτικό, πολιτισμικό, αλλά και κοινωνικής προσφοράς. Τα παιδιά θα παρακολουθήσουν μαθήματα Ελληνικών, θα μάθουν για τον πολιτισμό, τη λαογραφία και την ιστορία της Αίγινας και θα προσφέρουν κοινωνικό έργο. Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους, οι μαθητές διοργάνωναν δράσεις συγκεντρώνοντας χρήματα, έτσι ώστε εκτός από την προσφορά εργασίας, να συνεισφέρουν και σε άλλους τομείς.

Εκτός από τον καθαρισμό των παραλιών, θα φυτέψουν δέντρα και λουλούδια σε κάποια σχολεία του νησιού μας, ενώ θα βοηθήσουν στο Συσσίτιο Απόρων του Λεουσείου Ιδρύματος. Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την κυρία Σελίνα Ζησημάτου, που διοργανώνει αυτή την εκδρομή αρκετά χρόνια. Την προσπάθεια στήριξε η Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Αίγινας. Ο πρόεδρος της επιτροπής κύριος Νίκος Οικονόμου στο σύντομο χαιρετισμό του, καλωσόρισε τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του σχολείου. Τα παιδιά έμειναν εντυπωσιασμένα από το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κυψέλης, που παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια, μαζί με τις κυρίες της χορωδίας. Οι μαθητές ανταπέδωσαν με τραγούδια, ευχαριστώντας για την υποδοχή που τους έγινε.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png