Λαχειοφόρος αγορά για την Οικονομική Ενίσχυση του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας.

Με σύνθημα: "στηρίζω τον υγιή αθλητισμό, στηρίζω των όμιλο", ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας ξεκίνησε εδώ και λίγες μέρες μία μεγάλη λαχειοφόρο αγορά για την οικονομική ενίσχυσή του. Η τιμή του λαχνού είναι πέντε ευρώ και με αυτόν μπορεί κάποιος όχι μόνο να στηρίζει οικονομικά τον όμιλο, αλλά και να μπει στην κλήρωση για έναν αυτοκίνητο Nissan Micra αξίας 11.500 ευρώ. Ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας κύριος Νίκος Πτερούδης μιλώντας στον Σταύρο Ρωπαΐτη έκανε αναφορά στα διήμερα γνωριμίας με την ιστιοπλοΐα, που οργανώθηκαν πρόσφατα, τονίζοντας ότι η προσέλευση των παιδιών ήταν μεγάλη.

"Για να συντηρηθεί αυτός ο όμιλος, ο οποίος είναι ο φθηνότερος σε όλη την Ελλάδα, κάνουμε προσπάθειες με λαχειοφόρο αγορά", είπε ο κύριος Πτερούδης, που κάλεσε όλους τους Αιγινήτες να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή, προκειμένου ο όμιλος να μπορεί να έχει πάντα πολύ καλά αποτελέσματα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png