Ο κ. Δημήτρης Μούρτζης ευχαρίστησε τον υπουργό κ. Αλέκο Φλαμπουράρη για τη διάθεση ενός ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Αίγινας.

Για τη διάθεση ενός ασθενοφόρου, που ήδη βρίσκεται στην Αίγινα και θα εξοπλίσει το Κέντρο Υγείας, ευχαρίστησε τον υπουργό κύριο Αλέκο Φλαμπουράρη ο δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης κατά τη διάρκεια του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου. Το όχημα δεν είναι καινούργιο, σύμφωνα όμως με τον δημοτικό σύμβουλο και μέλος της Επιτροπής Υγείας κύριο Στέλιο Θεριανό, ο οποίος είναι επίσης επαγγελματίας οδηγός ασθενοφόρου επί σειρά ετών, μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο νησί, ως δεύτερο ασθενοφόρο, και παρέχει τις δυνατότητες που είναι αναγκαίες.

Και ο ίδιος ευχαρίστησε τον κύριο Φλαμπουράρη, τον δήμαρχο κύριο Δημήτρη Μούρτζη και τα μέλη της Επιτροπής Υγείας τους κυρίους Νίκο Πτερούδη, Αντώνη Ντελή, Γιώργο Σκαλτιώτη και τον κύριο Στέλιο Λαμπαδάριο, αλλά και την εταιρία Leve Ferries για την δωρεάν μεταφορά.

Το αυτοκίνητο είχε τοποθετηθεί πριν την έναρξη του συμβουλίου χθες, μπροστά από την αίθουσα και στο άκουσμα ότι πρόκειται το νέο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις από στους περαστικούς. Βέβαια η ουσία ενδεχομένως, υπό τις παρούσες συνθήκες, να μην βρίσκεται εκεί, δηλαδή στο ότι πρόκειται για ένα μεταχειρισμένο όχημα, αλλά για το εάν είναι δυνατόν να διασφαλιστεί η βενζίνη που χρειάζεται για την κίνησή του. Καθώς όπως ενημέρωσε το Σώμα ο κύριος Θεριανός, η υπηρεσία δεν έχει διαθέσει χρήματα για καύσιμα εδώ και έναν χρόνο. Τα χρήματα καλύπτονται κυρίως από δωρεές κατοίκων και το δήμο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png